Chi Machine Norway
Norway

Chi Machine Norway.

Chi Machine Norway

Original Sun Ancon Chi Machine.
220v - 2 year warranty.
VAT exempt.
-
Norway

Rikdom er Health og Happiness.

Alt listet opp under forbedrer, lettet eller
mildnet ved å bruke Sun Ancon Chi
Machine daglig:

Fibromyalgia - Chronic Fatigue
Diabetes
Kreft og Prostate Kreft
Asthma - Sinuses - Congestion
Lymphoedema Venus Oedema
Nedre Back Pain, Spinal Mis Alignment,
Dislocation, Scoliosis

Dårlig Posture - Backaches, Neck,
Shoulder Pain

Vekttap

Om YOU utfordrer på en regulær daglig,
ukentlig eller selv månedlig basis, Med noe
som helst listet opp ovenfor, Sun Ancon
Chi Machine er ideell for De.

-

-
Three arm positions
Gå inn i Sola Ancon Chi Maskin...

Det er bare 3 NØKLER til HELSE og HELSES.  Oksygen, Vann, Fysisk Bevegelse.

Uten hyppige tilstrekkelige mengder av oksygen vann og fysisk bevegelse, De blir IKKE sunn, energisk, fokusert og ungdommelig ... fysisk, mentalt eller følelsesmessig.

1) Uten tilstrekkelig oksygen - på grunn av grunn å pusting, substansmisbruk, mangel av øvelse, belastning og miljøbestemt forurensning - Deres kroppvilje tidligere eller blir senere diseased, vond og dysfunctional.

2) Uten tilstrekkelig vann, Deres celler tilstopper og forfaller, rynket hud og facial ledninger utvikler seg, vektgevinst blir tydelig på grunn av unflushed giftstoffer, som derved skaper en mengde av mindreårig til hovedsykdom.

3) Uten tilstrekkelig fysisk stimulering (øvelse), Deres celler blir tilstoppet og dysfunctional, blodkretsløpfeiler, muskelvev bryter sammen og fett setter i, all føre til å elding, sykdom og sykdom.

* Det oxygenates HVER celle i Deres kropp.
* Er Det den MEST effektive lymph dreneringsmetode i verdenen.
* Muliggjører Det detoxification på cellular nivå.
* Stimulerer Det optimalt blodstrømningskretsløp.
* Retter Det seg inn, balanser og styrker Deres spine.
* Gjør Det De i stand til sove fornuftig.
* Rydder Det depresjon, belastning og mangel av fokus.

Oscillation
A - Correct movement of original Sun Ancon Chi Machine.
140 oscillations per minute with spinal alignment.

B - Imitation machine with incorrect movement resulting in back pain and possible raised blood pressure.

-
Crest

10 Enkle Daglige Faktorer til et Liv Av Helse og Lykke eller Sykdom, Smerte og Restriksjon. Disse faktorene arbeider hånd i hånd og mangel av en eller flere berører det andre.

1) Mangel av Oksygen er roten av mest, om ikke ALL sykdom. Cancerous celler LEVER ikke eller UTVIKLER seg i det tilstedeværelse av oksygen. En celle blir cancerous når det mottar mindre enn 60% av dets oksygenkrav. Daglig oxygenation av kroppen via fysisk bevegelse (øvelse) beholder kroppen og passer sunn, sterk og fokusert.

2) Mangel av Vann er andre roten av sykdom. Deres kropp er 75% vann. TØRKINGSårsaker fanget giftstoffer, celler reproduserer ikke, kretsløp til hudnedgangene - elde, smerte, migraines, allergies og sykdom tar tak. Nippe vann gjennom hele dag, moisturizes, hydrater og detoxifies kroppen.

3) Mangel av Fysisk Bevegelse forårsaker oksygensult, fanget toxicity og dysfunctional blodkretsløp, forårsake derved en domino virkning i kroppen som fører til smerte, sykdom og forfall. Daglig øvelse forhindrer dysfunctional kroppsystemer, sinnbelastning, energitømming, toxification, oksygensult, smerte og å elding.

4) Deres Lymphatic System stimuleret daglig fjerne all fysisk toxicity og avfall, spyler som ut av kroppen ved vann via urine og svette, som aktivisert av fysisk bevegelse.

5) Deres Immunt systemprestasjonsnivå, avhenger på mengden av oxygenation og lymph drenering som det mottar.

6) Deres Kretsløp er helt avhengig på Deres lymph system drive optimalt, med maksimum oxygenation.

7) 80% av Kroniske Sykdomer FORBINDER til Spine. Om Deres spine er mis-innrettet, vanligvis på grunn av dårlig holdning (mangel av oxygenation og fysisk aktivitet), sammenkoplet med mangel av fysisk vibrasjon, flerfoldig helsesproblemresultat.

8) kvalitetsSøvn - Deres kropp har det lege, ang.- balanserer og ang.- retter inn. Kvalitet, uavbrutt søvn forekommer når fremhever og mental aktivitet er på fred, skapt ved et fullt oxygenated sinn og kropp.

9) Alkaline Mater og Væsker - bryter Spise# Sur mater og væsker sammen, elder og ødelegger Deres kropp. #1 sur fiende? SUKKER. Melk? Melk forhindrer absorpsjon av nutrients og betyr til fatten kalver ikke mennesker.

10) Solskinn - Fjern Infrarød Stråle og Vitamin D er viktig for fysisk og mental helse.

-
-
Crest

Hvorfor er Sun Ancon Chi Machine for
praktisk talt EVERYONE, fra 4yrs - 100yrs.

* Perfect for Senior Citizens, Physically Challenged, Substance Abusers Og noen erfaring daglig fysisk debilitations eller vond, vanskelig gjenvinning kjemper.

Chi Machine fører blodkretsløp og oksygen til berøvede vev og organer på grunn av inaktivitet, Elding, fattig kretsløp, sykdom, sykdom eller ulykker. Årefull for rehabilitation og detox sentrerer.

All cardiovascular fordeler av en workout uten den spine rystende virkningen av å kjøre eller jogging. 15 minutter er på Chi Machine tilsvarende i oksygenfordel til 90 minutter av å gå eller 10,000 trinn.

* Housewives - Parents - Business Executives.
4 minutter på Chi Machine i løpet av lunchbreak eller whilst kids lur Gir De unparalled belastningsledelse og avslappingslettelse.

Sweatless, enkel og lett bruke, selv i en forretningsprosess eller kjole, det revitalizes og utløsningsnerver og musler lette spenning i ryggen, hals og Skulder, skaping en mere effektiv mental både nivåog økningsproduktivitet og kampmoral.

* Children og Teenagers.
Hyperactive ynglinger? Trykker ned tenår? Chi Machine beroliger, fokuser, balanser og realigns mentalt og følelsesmessig opprør.

* Norske Fiskere, Physical Laborers, Construction Workers og Computer Workers
Hardt fysisk arbeid forårsaker fysisk smerte, muskelbelastning, skade og mental utmatting. Datamaskiner avbryter Deres søvnmønstre, forårsaker mentalt opprør og skaper fysiske smerter.

Chi Machine letter den fysiske smerten ved å lege, rebalancing, revitalizing og realigning. Det dissapates den mentale belastningen og gjør De i stand til slappe av og sover, derved fremming av fort helbredelse Og en retur til naturlig kroppsystemfungering og stat av å være.


* Health Clubs, Daily Workouts, Retreats, Spas, Yoga

En utmerket måte varme opp og avkjøle. En uanstrengt måte tilstramme og tone Deres mage, hofter, lår og buttocks. En naturlige høye løpere erfarer da Deres naturlig Chi livskraft stimulerer.

Ingen annen massager slik meget stoler på og anbefalt ved chiropractors, Physiotherapists og sportinstruktører.

* Great for Athletes og Sports Coaches - Dancers - Martial Arts.
Den avslappende virkningen av Chi Machine gjør idrettsmenn i stand til løsne opp før og etter spill og workouts. Det oxygenates hver celle i kroppen, ikke akkurat targeted muskelområder av en konvensjonell workout. Skader leger fort. Lactic syre utløser - ikke mer soreness

Rose

"Er Deres liv og helse ikke tilfeldigvis eller sammentreff. Det er en refleksjon som De er av. Det er ikke hva skjer til De om, men hva De gjør omtrent det." - Author 'Quest For Happines and Love' - www.happinessquest.com

Sun Ancon Chi Machine Norway:
Shipped from head office in Australia.

Arms
            by side

AU$692.00  AU$570.00
Plus UPS freight  - VAT exempt.


Bestill Today - Have det om 5-7 dager.
Free 14 day trial.

Credit
           cards

Secure Online Credit Card Order Form
All orders are kept absolutely confidential.
Email addresses are not released under any
circumstances.

Tel
CONTACT US
24hr Hotline and Email.
Ask us for freight quote.

Europe
Latest news and info.
 

-
-
Four healing
         machines
Sun Ancon Chi Machine - Far Infrared Hothouse Dome - Reflexology - E-Power

HTE Products.
Det ytterste, transportabel, hjem helse spa

Chi
SITE MAP
Svar til alt ellers De vet omtrent Sun Ancon Chi Machine.
Det mest vid og konstitusjonell chi bearbeidende website på internet.

-

Chi Machine Norway - Disclaimer
©2002-2014 Chi Machine International, Independent HTE Distributor - www.chimachine4u.com

Chi Machine Norway.